Over ons

Arjen Wolleswinkel is sinds het jaar 2000 werkzaam binnen de accountancy. De eerste jaren in dienst van een accountantskantoor, en sinds 2009 zelfstandig gevestigd in Hoogeveen. In 2003 studeerde Arjen af als Accountant-Administratieconsulent (AA) en in 2007 werd de studie tot Federatie-Belastingadviseur (FB) afgerond. Door onze ervaring zowel binnen de accountancy als de fiscaliteit, kunnen wij u op een breed gebied behulpzaam zijn.

Onze klantenkring loopt uiteen van starters tot ervaren ondernemers met meerdere BV’s; zij bevinden zich in het midden- en kleinbedrijf en de (para-)medische sector, zijn beroepsbeoefenaar of ZZP’er. Daarnaast is de problematiek ten aanzien van stamrecht- en pensioen BV’s ons niet vreemd.

Als Federatie Belastingadviseur zijn wij aangesloten bij het Register Belastingadviseurs (RB). Door de verplichte permanente educatie, is de kwaliteit van onze dienstverlening gewaarborgd.

Ons kantoor is gevestigd in het kantoorgebouw “Wenen” aan de Donau in Hoogeveen. In ons kantoorpand zijn tevens AJF Administraties & Advies en Mulder Administratie & Belastingadvies gevestigd. Met beide kantoren onderhouden wij een collegiale samenwerking.

Interesse?

Contact opnemen
Over